We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 10 juli 2012

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block mogelijk schietschijf ....



@  photo news

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie De Block heeft met haar beslissing om Parweiz Sangari terug te sturen naar Afghanistan mogelijk haar eigen doodvonnis getekent. Heel wat instanties hebben zich negatief uitgesproken. Zoals het Europees Hof voor de Rechten van de Mens , Dienst Vreemdelingenzaken,de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen beslist na een beroepsprocedure die er eerder nog voor had gezorgd dat de repatriëring van Parweiz woensdag uitgesteld moest worden. .  Ook zij dragen een verpletterende verantwoordelijk indien Parweiz Sangari en anderen die eveneens terug gestuurd worden naar hun land van herkomst . Het is een realiteit dat er in hun land van herkomst oorlog is 

Eigenaar foto onbekend

De kans dat Parweiz zal overleven is zeer klein. "Moordenaars vrezen bloedwraak"
Sangari zegt voor zijn leven te vrezen als hij naar dat land moet terugkeren. Voor de jongen in 2008 in België aankwam, werd zijn vader  vermoord, het huis van de familie werd in brand gestoken en Sangari zelf raakte daarbij gewond. (schrijft de Morgen )

De dag dat Parweiz in Afghanistan door oorlogsgeweld om het leven komt, is Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block  medeplichting. Het is niet onmogelijk dat bepaalde groepen in België haar het leven dan zullen zuur maken. Want men zal haar verantwoordelijkheid stellen voor de dood van Parweiz Sangari en van al de anderen die naar hun eigen land terug gestuurd worden. Zij worden in een cel gegooid , gefolderd en men zal nooit weten of ze er levend uitkomen. Als ze het overleven ..in welke omstandigheden zullen ze door het leven gaan ... Een ziel met talrijke littekens ..

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block gelooft nog in Sinterklaas ...Ze denkt dat Taliban dood is. In die landen gelden andere wetten. Maggie De Block is een marionet en kijkt al vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen.
Het zal haar stemmen opbrengen . Men kan al raden van wie ..

De USA en NATO hebben de oorlog gestart. Zij zijn aansprakelijk.
Met wat er met de bevolking gebeurt,  interesseert hen geen reet. Zij vluchtte naar veilige oorden ... Ver van het oorlogsgeweld. Nu denkt men dat het veilig is in Afghanistan.. Maar als je de realiteit beschouwt, is er nog steeds oorlog.  . Vrouwen, kinderen , mannen worden terugestuurd ... en aan hun lot overgelaten.

De Afghaanse regering zegt in te staan voor hun veiligheid. Maar de realiteit is dat iedereen denkt aan hun eigen hachje ... Corruptie viert er hoogtij ... Alleen geld kan je helpen .

Waar blijft de nationale en internationale solidariteit ? De talrijke internationale organisaties zoals bv .. UNICEF , Verenigde Naties , en noem maar op ...

Vanaf nu roep ik iedereen op om hardere acties te voeren aan gesloten  centra en luchthavens om de verplichte terugkeer van vluchtelingen naar oorlogsgebieden tegen te houden.

Desnoods burgerlijke ongehoorzaamheid en acties , klein of groot ....Hoe zou Staatssecretaris ... reageren indien zij met haar gezin naar een oorlogsregio werd gestuurd....

Laten we de wereld zien dat we een gastvrij volk zijn ... De vergrijzing komt eraan ... We hebben migranten nodig ... Laten we deze kinderen een kans geven om op te groeien in een warme omgeving .. En de nodige scholing geven ...

Laten we de multiculturele samenleving een eerlijke kans geven . Het is een verrijking.

No Borders ...


Onafhankelijk mensenrecht activist
Luc Schrijvers

1 opmerking:

  1. Mr Antonny wellintonvrijdag, 09 augustus, 2013

    GLOBAL LENING DIENSTEN INTL.
    Groeten!
    Met een lening online is altijd al een groot probleem voor klanten
    de financiële needs.The kwestie van fraude, slecht krediet en het ontbreken van zekerheden zijn iets dat cliënten altijd zich zorgen maken over bij het zoeken naar leningen. "GLOBAL LENING SERVICES INTL.has maakte een verschil in het ervoor zorgen dat je een stress-vrij bonificatie klasse te krijgen.

    We geven leningen aan mensen, bedrijven die behoefte hebben om hun financiële status bij te werken over de hele wereld, te helpen met een jaarlijkse rente op zijn minst een rating van 3% binnen 1 jaar tot 50 jaar terugbetaling duur periode tot enig deel van de wereld . we zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit.

    Onze diensten omvatten de volgende: -

    * Persoonlijke Leningen
    * Business Loan
    * International Loans
    * Beveiligde Leningen
    * Student Loans
    * Consolidatie van de schuld

    Voor meer informatie kunt u reageren op onze e-mail: k.antonywellinton@yahoo.nl
    best Regard
    Advertising manager.
    De heer Antonny Wellinton
    Globale lening diensten internationaal

    BeantwoordenVerwijderen